۱۳۹۰ بهمن ۱۹, چهارشنبه

خواص وارزش غذايي سيب باجلد

بوست لفافه ايست كه تمامي اعضاي بدن رابوشانيده ، ازصدمات مختلف خارجي انهارامحافظت مينمايدوارتباط مستقيم بااركان هاي مختلفه بدن دارد.  بنابرين اسيب رساندن به بوست اثرات سوبالاي اعضاي داخلي خواهدداشت، برعكس تغذيه جلد بدون شك ازارزش سازنده درسلامتي بدن برخورداراست.  رزيم غذايي كه يكي ازنعمات خداوندمتعال است سازنده ترين موادمغذي بوست است از جمله سبزيجات وميوه جات بالخصوص سيب كه از جمله ميوه هاي بهشتي است، سيب انواع مختلف دارديعني سرخ، زرد، سبز... كه نظربه اين تفاوت ها طعم سيب نيز فرق ميكند. اين ميوه خوش عطروطعم حاوي مقداروافركلسيم ، بوتاسيم، سوديم، فسفر، ومقاديرزيادي ويتامين A وB ميباشد.  سيب سرشارازويتامين C بوده كه دردرمان هاي طبيعي ، ميوه يي براي بيشكيري ازامراض شناخته شده البته به نسبت بلند بردن مقاومت بدن.  ويتامين هاي اين ميوه غني از موادمغذي ، بيشتردربوست وزير بوست ان قراردارد بناً اشخاصيكه ميتوانند بوست سيب راهضم كنند بهتر است كه انرا با بوست بخورند واكرنميتوانند بوست سيب رابخورند خوب است كه بوست انراخيلي نازك بكيرند.  يك سيب متوسط داراي موادذيل است.... انرزي ... ٢٥٨ كالري بروتين....١/٢ كرام جربي....١/٦ كرام نشايسته..٥٩/٦ كرام كلسيم....٢٤ كرام فسفر....١٠ كرام أهن ...١/٢ مليكرام ويتامين ها:: A.......٣٦٠ واحد B١ .....٠/١٥ مليكرام B٢.......٠/٠٨ مليكرام B٣......١/٠ مليكرام C........١٨مليكرام    سيب رابه نسبت داشتن بكتن ميتوان دركنترول اسهالات مخصوصاً دركودكان بكاربرد البته سيب سبز رنك را.  سيب درحفظ طراوت و شادابي بوست مؤثر است.  بااستفاده ازسيب ميتوان ناراحتي هاي شايعي مثل بيخوابي...... لكه هاي روي ، بزمردكي بوست ، تحت كنترول اورد.  سيب مقوي قلب. دوست جكر ميباشد.  لازم به تذكراست كه سيب از بعضي قابليت هاي ديكربنسبت داشتن ريبوفلاوين ( ويتامين ب٢) وويتامين سي وأي نيز داراميباشد. ازهمه بهترجلوكيري ازبيري زودراس ، وجروك وجمبلكي هاي اطراف جشم...........

۱ نظر: