۱۳۹۰ بهمن ۲۵, سهشنبه
ماهي و پیس
مصرف گوشت ماهی و روغن ماهی در جلوگیری از امراض قلبی عروقی موثر است.
ماهی دارای پروتئین وافربا قابلیت هضم آسان و ضریب هضمی ۹۶ درصد است.
به علت وجود امگا ۳ موجود در گوشت ماهی مصرف آن باعث کاهش میزان چربی و کلسترول خون میشود.
همزمان با کاهش یک درصدی کلسترول خون، میران احتمال بروز بیماریهای قلبی دودرصد کاهش مییابد.
گوشت ماهی حاوی ۷۵ درصد آب، ۱۹ درصد پروتئین، ۵ درصد چربی و یک درصد مواد معدنی است و میزان چربی در انواع ماهیان از یک درصد تا ۱۰ درصد متغیر است که در کبد ماهی ذخیره میشود.
براساس نتایج مطالعات انجام شده، مصرف ماهی در پیشگیری ازابتلا امراض های پوستی، اختلال حافظه و بیماریهای تنفسی از قبیل آستما بسیار موثر است.
در افراد میانسالی که روزانه ۳۰ الی ۵۰ گرم ماهی مصرف میکنند خطر ابتلا به نارحتیهای قلبی به میزان ۵۰ درصد و در افرادی که هفتهای حداقل دو وعده ماهی در برنامه غذایی خود دارند ۵۰ الی ۷۰ درصد کاهش مییابد.
روغن ماهی در کاهش تری گلیسیرید و کلسترول مضر خون ( (LDL موثر بوده و به دلیل وفور انواع ویتامینهایی نظیر پیریدوکسین، نیاسین، B12 میتواند عوارض ناشی از کمبود ویتامینهای مذکور را برطرف کند.
عناصر کمیاب از قبیل ید، فلوئور و سلنیوم که مقدار کم آنها تاثیر حیاتی در فعل و انفعالات زیستی دارند به مقدار کافی در ماهی یافت میشود که از بروز سرطان جلوگیری میکنند.
حجرات رنكساز پوستی ازجمله ساختمان هايست كه وضيفه اش بدون شك باتركيبات موجود درماهي تشديد ميابد.
مصرف ماهي دربيماران بالكه هاي سفيدنهايت سودمند است.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر